Breaking news

Halep a scăpat și de Sharapova. Rusoaica a fost eliminată în optimi la Wimbledon

Maria Sharapova a fost eliminată marți, în optimile de finală la Wimbledon de nemțoaica Angelique Kerber. Simona Halep scapă astfel de rusoaică și are cale liberă către finala de la Wimbledon.

simona halep - maria sharapovaÎncă o eliminare bombă la Wimbledon. Simona Halep mai scapă de o adversară redutabilă.

După Serena Williams, Na Li, Ana Ivanovic și Agnieszka Radwanska, a venit azi rândul rusoaicei Maria Sharapova să plece acasă în optimile de finală.

Nemțoaica Angelique Kerber a reușit să o elimine pe Maria Sharapova, la finalul unui meci extrem de disputat, al cărui final a fost de infarct.

După ce a câștigat primul set în tie-break cu scorul de 7-4, a pierdut setul doi cu 4-6, astfel că s-a ajuns în setul decisiv. Aici, Angelique Kerber a ratat o primă minge de meci pe serviciul rusoaicei la scorul de 5-2, după care și-a pierdut serviciul.

La scorul de 5-4, nemțoaica a reușit să rateze cinci mingi de meci, a reușit în cele din urmă, să o fructifice pe a șasea.

Nemțoaica îi face astfel, româncei, un mare serviciu, eliminând-o din competiție pe Maria Sharapova. Simona halep va juca în sferturi cu Sabine Lisicki și ar putea să o întâlnească în semifinale pe Angelique Kerber. Pe care românca a bătut-o Angelique Kerber în finala turneului de tenis de la Doha.

Simona Halep are acum mari șanse să câștige turneul de tenis de la Wimbledon, fiind principala favorită și scăpând de cinci rivale care ar fi putut-o învinge.