Breaking news

Haine marca Armani, Cavalli sau Galliano, fabricate într-un CAP din România

Haine, aparţinând celebrelor mărci internaţionale precum Armani sau Cavalli,  sunt fabricate şi în România într-un fost CAP.

emporio armani50 de croitorese românce lucrează de zor într-o fabrică de textile din localitatea Beriu, judeţul Hunedoara, 50 de românce cos haine pentru marile branduri internaţionale: Cavalli, Armani sauGalliano.

Fabrica de textile a fost construită în 1999,  pe ruinele unei vechi CAP de vite. De patru ani de zile fabrica produce hanie pentru cu nume mari ale modei internaţionale.

La Beriu, se fac în jur de 200-300 de haine Cavalli pe an, vestimentaţie pentru femei şi bărbaţi din piele şi blană. Compania lucrează însă şi pentru alte mărci la fel de celebre, precum Armani sau Galliano.

Capacitatea fabricii este de aproximativ 1.000-1.200 de produse pe lună.  Italienii furnizează materia primă, iar croitoresele românce confecţionează hainele.

În 2009, New Fashion Group, firma care deţine atelierul de croitorie din fostul CAP,  a realizat o cifră de afaceri netă de peste un milion de lei şi un profit de aproximativ 8.500 de lei.