Breaking news

Guvernul le-a răsplătit regește pe handbaliste. Le dă premii de un miliard de lei

loading...

Guvernul Cioloș a deci să le răsplătească regește pe handbaliste pentru medalia de bronz cucerită la Campionatul Mondial din Danemarca. Fiecare jucătoare va primi o primă de 60,000 de lei.

dacian ciolos handbalisteGuvernul României a premiat miercuri, la Palatul Victoria, echipa naţională de handbal feminin pentru medalia de bronz de la Mondiale.

Cabinetul Cioloş a decis să mărească de patru ori primele stipulate în Hotărârea de Guvern nr 888/2013. Astfel că fiecare handbalistă va încasa 60,000 de lei.

”România a demonstrat că este un nume în handbalul internaţional. Eu sunt convins că veţi merge mai departe la JO si veţi veni cu rezultate cât mai bune. Felicitări pentru toată echipa şi pentru titlul de golgheter al CM obţinut de Cristina Neagu. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce ne-aţi oferit. România a demonstrat că obţine rezultate bune, că este un nume în handbalul internaţional, sper să se ţină cont şi de acest lucru”, a declarat Primul ministru Dacian Cioloș.

Preşedintele FRH i-a înmânat primului-ministru, din partea echipei, o minge cu autografe, un tricou şi o medalie de bronz declarând că prin acest gest federația premiază întreaga Românie.

„Un loc 3 în lume într-un sport de echipă este foarte greu de obţinut. Continui să spun că handbalul are o tradiţie în a aduce rezultate pentru România. Suntem laureaţi în trecut, suntem laureaţi în prezent şi avem speranţe că handbalul va aduce în continuare medalii pentru România şi nu vă ascund, în condiţii vitrege. Sportul ronmânesc nu stă pe roze”, a declarat preşedintele Alexandru Dedu.

România a cucerit duminică, medalia de bronz la Mondialul din Danemarca după ce a învins în finala mică, Polonia cu scorul de 31-22.

loading...