Breaking news

GSP TV transmite în direct turneul de Beach Volley Champions!

Turneul de Beach Volley Champions va fi transmis în direct de GSP TV, de marți până sâmbătă de pe plaja Luv din Mamaia.

volei pe plajaMiercuri, în direct, pe GSPTV, de la ora 14:30, se vor difuza etapele finale din turneul feminin de volei de plajă, iar sâmbătă, de la ora 18:30, se vor transmite în direct etapele finale din divizia masculină a turneului Beach Volley Champions.

Evenimentul conține toate ingredientele necesare unui spectacol exotic: animatoare, bikini, plajă, soare, mare, muzică, sport și concursuri cu mii de premii pentru spectatorii aflați pe plajă.

Evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, moderatorul emisiunii “Rai da’ buni”, de la Antena 2.

Printre participanții la acesta competiție sportivă se număra Alexandru Mitrănescu, în vârstă de 25 de ani, jucător profesionist de volei de plajă, Tudorel Farcaș, 26 de ani, jucător profesionist al aceluiași sport, care activează în divizia A, în echipa Steaua București, Sorina Buz și Andreea Smultea, noile campioane naționale la volei de plajă.

De asemenea, va participa și Bogdan Olteanu, considerat unul dintre cel mai buni jucători din lume ai momentului, în prezent campion în Argentina alături de echipa sa, San Juan. Bogdan Olteanu va face echipă cu unul dintre cei mai buni jucători români de volei de plajă, Cristi Brânză.

>