Breaking news

GSP TV aniversează pe 25 iulie, cinci ani de existență

Mâine, postul de televiziune GSP TV, specializat pe sport și aparținând Intact Media Group,  împlinește cinci ani de existență.

catalin oprisan - gsp tvSărbătoare mare, mâine, 25 iulie, în ograda și echipa GSP TV. Postul de sport împlinește cinci anișori. Astfel că în cursul zilei de mâine, GSP TV își așteaptă telespectatorii cu un program care reflectă diversitatea conținutului GSP TV.

În cinci ani, GSP TV a trecut prin câteva transformări majore. Dacă la lansare era un canal dedicat doar Ligii 1, acum prezintă zi de zi meciuri din campionatele de fotbal ale Rusiei, Argentinei, Portugaliei, Statelor Unite, Cupa Braziliei, Liga a doua engleză, dar și cea mai tare promoție de lupte din lume -UFC sau galele de box cu cei mai buni boxeri ai momentului – Floyd Mayweather, Saul Alvarez sau Many Pacquiao. Pe lângă toate acestea, dacă mai adăugăm și competițiile de biliard, tenis de masă, judo, darts sau minifotbal, avem peisajul complet dedicat în exclusivitate… bărbaților la putere!” , explică Eduard Darvariu, Channel Manager GSP TV

Mâine se vor transmite Cupa Braziliei (Figueirense- Botafogo, de la ora 16:00), continuând cu cele mai dure trasee din World’s Toughest Driving Tests (19:00), apoi cu lecțiile de arte marțiale, predate de experții domeniului (20:00), urmând apoi bătăliile crâncene din ringul MMA de la Brașov.

Ziua se încheie cu cel mai inspirat comentator al fenomenului sportiv online (și nu numai), Cătălin Oprișan, la Smile TV.

>