Breaking news

Grigor Dimitrov a câștigat turneul BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

Grigor Dimitrov a câștigat duminică, turneul de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, după ce l-a învins în finală pe câștigătorul de anul trecut, Lukas Rosol.

grigor dimitrov - trofeuGrigor Dimitrov, principalul favorit al turneului BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, a reușit să se impună duminică, în două seturi, în fața cehului Lukas Rosol.

Bulgarul a început în forță finala reușind să facă brake cu care a preluat conducerea cu 2-0, dar cehul a făcut apoi re-brake și a reușit egalarea la 2-2. Cei doi jucători și-au câștigat apoi pe rând serviciul și echilibrul s-a menținut până la scorul de 6-5, când Grigor Dimitrov a ratat patru mingi de set. S-a ajuns la tie-break unde bulgarul s-a impus cu 6-2.

După un prim set echilibrat și pe muchie de cuțit, setul doi a fost dominat categoric de Grigor Dimitrov, care l-a și câștigat cu 6-1 pe serviciul cehului.

Accederea în finală îi asigură lui Lukas Rosol un cec în valoare de 40.720 de euro și 150 puncte ATP. În timp ce  Grigor Dimitrov va primi 250 puncte ATP și un cec în valoare de 77.315 de euro.

Este cel de-al patrulea titlu ATP câștigat de Grigor Dimitrov în carieră și al doilea din 2014, după cel de la Acapulco.