Breaking news

Grav accident rutier produs în fața Liceului Iulia Hașdeu din București

O mașină marca Chevrolet s-a răsturnat miercuri în jurul orei 10.30, la intersecția străzilor Mihai Bravu cu Bulevardul Ferdinand I, chiar în fața Liceului Iulia Hașdeu din București, după ce s-a tamponat cu altă mașină.

accident iulia hasdeuAccidentul s-a produs pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Ferdinand I, chiar fața Liceului Iulia Hașdeu. Mașina marca Chevrolet venea dinspre Piața Muncii iar cealaltă mașină dinspre Bucur Obor, pe șoseaua Mihai Bravu.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs întrucât mașina de culoare albastru închis care venea dinspre Bucur Obor, pe șoseaua Mihai Bravu nu a acordat prioritate de dreapta mașinii marca Chevrolet care venea dinspre Piața Muncii și a făcut dreapta în intersecție pentru a intra pe Bulevardul Ferdinand.

Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic, încât mașina Chevrolet s-a răsturnat cu roțile în sus. Din fericire, șoferul aflat în mașina marca Chevrolet a scăpat teafăr, acesta a reușit să iasă singur din mașină, înainte ca echipajul de la descarcerare să sosească la fața locului.

În aproximativ 10 minute de la producerea accidentului, la fața locului au sosit două echipaje de poliție, un echipaj de la descarcerare, o ambulanță și un echipaj SMURD.

Femeia aflată la volanul celeilalte mașini implicate în accident, a acuzat dureri la mâna dreaptă și a fost transportată la spital.

Pompierii de la descarcerare, ajutați de polițiști au reușit să repună pe roți, mașina răsturnată și au degajat intersecția.

acident liceu hasdeumasini tamponate