Breaking news

Grav accident feroviar la Arad, între staţiile Şimand şi Nădab, soldat cu un mort

Șoferul unui tir și-a pierdut viața după ce autovehiculul pe care-l conducea a fost lovit de un tren de pasageri între stațiile Şimand şi Nădab

accident feroviar nadab - aradAccidentul rutier a avut loc luni, la ora 8 dimineața, la trecerea la nivel cu calea ferată, între staţiile Şimand şi Nădab din județul Arad.

Un tir a intrat în gabaritul căii ferate la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, fiind lovit de trenul Regio 13383 care circula în relaţia Arad-Oradea. Reprezentanţii SMURD, ISU, CFR şi echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului.

Din păcate, șoferul tirului, în vârstă de 58 de ani, a rămas încarcerat, şi a fost scos de echipajul de descarcerare. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean Arad, însă a decedat în drum spre unitatea medicală.

Trenurile de călători Regio 13332 care circulă în relaţia Ciumeghiu – Arad şi InterRegio 12834 care circulă în relaţia Timişoara Nord – Iaşi staţionează în gările Nădab şi Şimand până la eliberarea căii ferate şi reluarea circulaţiei.

Din cauza accidentului, circulaţia feroviară între staţiile Şimand şi Nădab a fost întreruptă timp de circa trei ore.

Patru trenuri de călători care circulau pe acest segment feroviar au staţionat până la reluarea circulaţiei în gările adiacente, acestea urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere. Cele 4 trenuri de călători au cumulat întârzieri totale de 500 de minute.