Grav accident de circulație în București pe Câmpia Libertății

Circulația rutieră pe Câmpia Libertății, a fost blocată joi seară, timp de aproximativ o oră din cauza unui grav accident rutier, soldat cu rănirea unuia dintre șoferii implicați în tamponare.

accident rutier campia libertatiiUn autoturism marca Volkswagen Golf a fost lovit în plin, joi seară, pe strada Câmpia Libertății din sectorul 3 al Capitalei, de o mașină marca Peugeout.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.45, în fața sediului Școlii de Șoferi TEO.

Din primele cercetări reiese faptul că vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoturismului Volkswagen Golf , întrucât nu a acordat prioritate în momentul în care a pătruns pe Câmpia Libertății.

În urma impactului dintre cele două mașini, șoferul Golfului s-a izbit puternic cu capul de parbriz și a fost scos din mașină, cu capul plin de sânge, de către echipele de descarcerare.

Cele două mașini au fost avariate destul de grav, semn că mașina Peugeot circula cu viteză și nu a mai avut cum să evite impactul cu Volkswagen Golf-ul.

Circulația pe Câmpia Libertății s-a reluat după circa o oră de la producerea accidentului, timp în care echipajele de la SMURD au scos victimele din mașinile făcute praf iar polițiștii au efectuat cercetări la locul faptei.

>