Breaking news

Grav accident de circulație la Timișoara soldat cu trei morți

loading...

Fostul primar al oraşului Moldova Nouă, în prezent consilier judeţean de Caraş-Severin şi director al minei de cupru Moldomin, a produs un grav accident vineri și a curmat viața a trei tineri.

accident.rutierIacob Chişărău, consilier județean în vârstă de 61 de ani, se grăbea să ajungă la ziua de naștere a fiicei sale, s-a angajat într-o depășire neregulamentară, a călcat linia continuă și a intrat în plin într-o altă mașină care circula regulamentar pe sensul opus.

Accidentul s-a produs, vineri după-amiază, între localităţile Jebel şi Şag, din apropierea Timişoarei. Iacob Chișărău se afla la volanul unui Touareg și se grăbea să ajungă la Timişoara. pe e DN 59, pe podul dintre localităţile Şag şi Pădureni, din judeţul Timiş, iacob a depășit neregulamentar și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce rula regulamentar din sens opus.

Inițial, consilierul județean a declarat martorilor că nu el conducea mașina în timpul producerii accidentului.  Probele strânse de poliţişti l-au determinat în cele din urmă să recunoască faptul că el a condus mașina.

Pentru uciderea celor trei tineri, Iacob Chişărău riscă să se aleagă cu dosar penal  și să primească maxim opt ani de închisoare.

loading...

Cmentariile sunt închise