Breaking news

Grav accident de circulație la Timișoara soldat cu trei morți

loading...

Fostul primar al oraşului Moldova Nouă, în prezent consilier judeţean de Caraş-Severin şi director al minei de cupru Moldomin, a produs un grav accident vineri și a curmat viața a trei tineri.

accident.rutierIacob Chişărău, consilier județean în vârstă de 61 de ani, se grăbea să ajungă la ziua de naștere a fiicei sale, s-a angajat într-o depășire neregulamentară, a călcat linia continuă și a intrat în plin într-o altă mașină care circula regulamentar pe sensul opus.

Accidentul s-a produs, vineri după-amiază, între localităţile Jebel şi Şag, din apropierea Timişoarei. Iacob Chișărău se afla la volanul unui Touareg și se grăbea să ajungă la Timişoara. pe e DN 59, pe podul dintre localităţile Şag şi Pădureni, din judeţul Timiş, iacob a depășit neregulamentar și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce rula regulamentar din sens opus.

Inițial, consilierul județean a declarat martorilor că nu el conducea mașina în timpul producerii accidentului.  Probele strânse de poliţişti l-au determinat în cele din urmă să recunoască faptul că el a condus mașina.

Pentru uciderea celor trei tineri, Iacob Chişărău riscă să se aleagă cu dosar penal  și să primească maxim opt ani de închisoare.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>