Breaking news

Graţiela Duban, eliminată din competiţia “Survivor România”

Concurentii ramasi in competitia Survivor Romania sunt deconectati total de ceea ce se intampla in lume, acestia neavand acces la informatii, decat prin intermediul comunicarilor de catre prezentatorul reality-ului.

Singurele momente cand au contact cu lumea exterioara este atunci cand castiga jocurile de comunicare si echipa castigatoare poate intra in legatura cu cei dragi, ramasi acasa. Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, i-a anuntat pe supravietuitori de pandemia cu care ne confruntam si ce masuri s-au luat pentru a-i proteja.

“Vreau sa va aduc in atentie o situatie importanta. Ne confruntam cu o pandemie (…) Ceea ce va pot spune este ca familiile voastre sunt bine. Tinem tot timpul legatura cu ele, iar pentru voi s-au luat deja toate masurile de siguranta pentru a evita contaminarea, inclusiv mutarea de pe insula in alte locatii izolate”, a fost anuntul facut de moderator care i-a lasat muti de uimire pe concurenti.

Consiliul de seara trecuta a fost incarcat de emotie in tabara Faimosilor. Gratiela Duban a fost eliminata din competitia <Survivor Romania>. Ghita Balmus isi continua aventura in Republica Dominicana, fara aliata sa de nadejde. Inainte ca Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, sa anunte care a fost decizia telespectatorilor, cei doi nominalizati au spus ca Survivor Romania este, inainte de toate incercarile fizice, despre toleranta si iertare. Atat Gratiela Duban cat si Ghita Balmus si-au cerut scuze de la coechipierii de care s-au atasat si carora, poate, in tumultul concursului le-au gresit si au spus ce a insemnat pentru ei acest test al supravietuirii.

“Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este ca sunt deschisa sa invat din greseli. Saptamana ce a trecut a fost ingrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o lupta în mine care nu se mai termina si nu intelegeam de ce nu castiga ori mintea, ori sufletul”, a subliniat faimoasa.

Ghita Balmus a tinut sa-si ceara scuze de la fiecare dintre membrii echipei rosii, dandu-le un sfat care sa ii ajute sa mearga cat mai departe in “Survivor Romania”: “Pana a le spune ceva fiecaruia, as vrea sa imi cer scuze fata de toti. Poate de multe ori am reactionat impulsiv, de foame…”.

Gratiela Duban si-a luat ramas bun de la colegi, refuzand sa-i imbratiseze, preferand celebrul slogan “Faimonstrii”. “Dor, durere si putere!” au fost cuvintele cu care actrita a descris experienta Survivor Romania, si a adaugat ca primul lucru pe care doreste sa-l faca este sa-si imbratiseze fiul si sotul.

“O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las in urma. Las o parte din mine pe insula Survivor Romania. Cel mai mult si mai mult imi va fi dor de emoțile de a vedea traseul”.

Jocul de aseara a fost unul de comunicare, atat Faimosii cat si Razboinicii dorind sa vada ce sfaturi sau ce intrebari le adreseaza fanii din Romania. Jocul a fost castigat la stafeta de catre Faimosi, echipa formata din Mihai Onicas si Asiana Peng reusind sa o invinga pe cea a Razboinicilor Cristian Ionita si Lola Crudu.

>