Breaking news

Grampet-GFR, invitată de statul grec pentru a participa la privatizarea Train OSE

loading...

Grupul de companii Grampet-GFR a primit o invitație formală din partea autorităților elene să participe la privatizarea operatorului feroviar de stat de transport de marfă pe calea ferată din Grecia, Train OSE.

GFRLa acest proces de privatizare au mai fost invitați până acum doar nume grele de pe piața mondială a transportului și logisticii.

Astfel, pentru privatizarea Train OSE, alături de Grampet Group vor mai participa, printre altele, un consorțiu format din Căile Ferate Ruse (RZD) și Societatea Căilor Ferate din Franța (SNCF), dar și COSCO (China Ocean Shipping Company), cel mai mare furnizor de servicii de logistică și shipping din China.

Participarea grupului de companii Grampet-GFR la acest proces de privatizare, alături de nume grele ale transportului și logisticii in plan mondial nu face decât să reconfirme rolul de lider național, regional și european pe care grupul îl are în ceea ce privește transportul feroviar de marfă și oferă încă o dovadă a seriozității și a respectului cu care acesta este tratat în sectorul în care face excelență de 13 ani de zile.

“În numele celor 9.000 de angajați ai Grampet Group, care au adus împreună compania la acest nivel, cât și al managementului, suntem mândri de invitația de a participa la privatizarea operatorului de stat de transport feroviar de marfă din Grecia, alături de companii precum RZD, SNCF și COSCO. Este o recunoaștere binemeritată a muncii pe care am depus-o cu toții vreme de 13 ani. Grupul de companii Grampet-GFR confirmă încă o dată că este un ambasador al României în lume, in spațiul economic și al transportului și logisticii. Nu așteptăm nici laude, nici felicitări, dar ne-am dori să ne putem derula proiectele și în țară în aceleași condiții de respect și justă apreciere pentru plus valoarea pe care o producem pentru întreaga societate românească, plus locuri de muncă și venituri la bugetul de stat. Invitația pe care am primit-o să participăm la privatizarea Train OSE sper că mai lămurește o dată soliditatea și bonitatea noastră ca agent economic”, a declarat Gruia Stoica, președintele Grampet Group.

Privatizarea operatorului de stat de transport feroviar de marfă din Grecia este a treia privatizare internațională la care Grampet Group participă de la începutul acestui an, după privatizarea companiilor similare din Croația și Bulgaria.

Grampet Group a câștigat privatizarea din Croația pentru HZ Cargo, în fața unor alte companii europene cu reputație, precum AWT și Rail Cargo Austria, iar în Bulgaria grupul Grampet-GFR se află în pole-position pentru BDZ Cargo, așteptând decizia guvernului bulgar în legătură cu reluarea procedurii de privatizare.

loading...