Breaking news

Grădiniță nouă, pentru 200 de copii, inaugurată în Sectorul 4 al Capitalei

loading...

După aproape doi ani de zile, cât au durat lucrările, Gradinița Nr. 30 din Sectorul 4 este gata să-i primească pe cei 200 de copii înscriși aici, într-un mediu sănătos, prietenos și sigur.

Aflată într-un stadiu avansat de degradare, unitatea de învățământ preșcolar a trecut printr-un amplu proces de consolidare, reabilitare și modernizare, pe parcursul căruia, copiii au fost relocați, dată fiind complexitatea lucrărilor ce erau necesare.

Mai mult, suprafața spațiului educațional a fost extinsă prin mansardare. Inițial, grădinița avea o suprafata desfasurată de 900 de mp, mult prea mica pentru copiii inscriși, care din cauza spatiului insuficient, nu aveau loc în aceeași clădire, fapt pentru care preșcolarii din 3 grupe au fost mutați în alte locații din sector.Acum, suprafața unității de învățământ aproape că s-a dublat, așa încât toți copiii vor învăța în același loc, în condiții moderne și sigure.

În valoare de 3,9 milioane de lei, investiția Primăriei Sectorului 4 a avut loc în cadrul campaniei Niciun copil al Sectorului 4 nu merge la școală sau la grădiniță în clădiri cu grad de risc seismic, pe parcursul căreia au fost obținute deja 20 de autorizații de securitate la incendiu pentru unități de învățământ din Sectorul 4.

 

loading...