Breaking news

Gospodar fără pereche a rupt audienţa. PRO TV, lider de audiență la nivel naţional

loading...

Aseară a fost o noapte a contrastelor la Gospodar fără pereche! De la emoțiile unui nou început, săruturi pasionale, atracții, s-a ajuns la multe lacrimi, reproșuri, gelozii și cuvinte răutăcioase.

Joi seara, reality show-ul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat 6.7 puncte de rating și 21.2% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.2 puncte de rating și 13.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste un milion de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:06, emisiunea Gospodar fără pereche a adus în faţa televizoarelor peste 1.4 milioane de români.

Lucrurile au luat o întorsătură la care nu se aștepta nimeni. Andrei s-a ales cu o nouă pretendentă la inima lui, spre disperarea celorlalte fete. În casa lui Cristian, lacrimile au curs încă din primele minute din cauza răutăților dintre fete, iar Biagio a fost pus la zid de Magda și Irina incă din mașină.

La pensiunea lui Călin, gelozia este în floare! Adriana a făcut o baie romantică cu el, în jacuzzi, dar pare că nimic nu o mulțumește. „A încercat să mă sărute, dar nu mă las așa ușor”, povestește Călin. Vasile nu este nevoit să-și împartă atenția, însă nu-i va fi ușor cu Filotheea, care este o femeie hotărâtă, gata să-l pună la punct.

Joia viitoare, de la 21:30, vedem cum se descurcă fetele acasă la gospodari și cum reușesc să le atragă atenția. Geanina vă așteaptă cu noi momente pline de suspans, numai la Gospodar fără pereche.

loading...