Breaking news

GO M.A.D. by Best Studios îți dezvăluie 10 motive pentru care merită să începi o carieră în videochat

  1. Renunți la o slujbă zilnică care te nemulțumește!

Insatisfacția locului de muncă a devenit o problemă reală. Salariile sunt motiv de dispută în multe companii, angajații fiind tot timpul nemulțumiți de programul aspru, de penalitățile aplicate la orice abatere, de volumul de muncă prost remunerat la finalul lunii.

Toate modelele noastre au fost acolo, dar nu s-au plafonat! Au căutat să-și îmbunătățească traiul și au venit la GO M.A.D. by Best Studios, în Galați!

Aici au învățat că veniturile obținute de pe urma videochat-ului egalau încă din primele săptămâni de activitate un salariu întreg, de la fostul loc de muncă! Efortul depus a fost minim! De aici începe totul, de la a-ți dori mai mult pentru tine și a lua atitudine când ceva te nemulțumește!

2. Faci bani chiar și în somn!

Datorită colaborării strânse cu LiveJasmin, GO M.A.D. se bucură de nenumărate beneficii printre care și accesarea facilă a platformei LoyalFans, unde tu ești vedeta principală! Similar OnlyFans-ului, dar pentru membrii V.I.P., LoyalFans îți dă oportunitatea de a încărca conținut pe care-l monetizezi când nu ești online. Lumea urmărește imaginile/video-urile updatate de către tine, plătind un abonament generos pentru a te vedea.

3. Interacționezi cu tot felul de oameni, de pe întreg globul!

Practic participi la un schimb cultural extrem de educativ. Tu înveți lucruri noi despre natura umană, despre alte culturi și tradiții, în timp ce oamenii te recompensează monetar pentru asta.

4. Ești plătită ca să fii tu însăți!

Nu este necesar să te prefaci decât dacă crezi că asta ți-ar crește profitul! Nu există o personlitate anume pe care membrii o caută, dacă acționezi exact așa cum gândești este perfect! Oamenii vor să fii autentică, reală, asta se cere cel mai mult!

5. Ai oportunitatea de a-ți împărtăși experiența cu comunitatea de modele!

Fetele noi în domeniu au nevoie de îndrumare, de sfaturi, de pont-uri pe care cele cu experiență le pot oferi. Se leagă prietenii frumoase la studio, unele care dănuie pentru toată viața! Împărtășind din experiența ta și ascultând poveștile altora te îmbogățești în fiecare zi!

6. Ai un secret de păstrat!

Nu toată lumea dorește să împărtășească secretul câștigului cu prietenii sau familia. În timp ce tu faci bani frumoși, oamenii se întreabă ce oportunitate de muncă ai reușit să contactezi.

Scapi de job-ul plictisitor la care mergi în fiecare zi și-l înlocuiești cu ceva mai palpitant!

7. Ești liberă profesionistă, stăpână pe programul tău și auto-motivată să câștigi mai mult!

Dacă nu ești genul de persoană care dorește să muncească după propriile reguli, atunci poate această meserie nu este pentru tine. Însă, dacă îți place să-ți creezi propriile tale rutine pe care să le adaptezi în funcție de lucurile importante din viața ta, a fi model de videochat este cea mai bună decizie pe care o poți lua.

8. Capeți mai multă încredere-n tine!

Pentru că lucrezi cu oamenii, ai oportunitatea de a-ți crește stima de sine prin imagine. Fanii care urmăresc modelele obișnuiesc să le trateze ca pe niște zeițe. Primești tot timpul complimente la adresa corpului și personalității tale. Obții tips-uri generoase de la membrii pe care reușești să-i impresionezi, iar unii ies în evidență chiar și prin cadouri scumpe (pe care ți le trimit prin intermediul unor terțe, fără a fi nevoie să le dezvălui adevărata ta identitate).

9. Ai timp să-ți investești energia acolo unde crezi că merită!

O slujbă cu o normă întreagă poate avea efecte dăunătoare precum oboseala cronică și insatisfacția personală. Nu mai ai timp de investit în hobbie-urile tale atunci când ajungi ajungi acasă sleită de puteri. Timpul petrecut cu familia este aproape inexistent, în unele cazuri în care oamenii dedică prea mult timp carierei. Proiectele personale rămân în așteptare pentru că tu nu mai ai energia de a le finaliza.

Există rezolvare! Optează pentru un job care-ți dă libertatea să muncești exact așa cum vrei! Petrece timp de calitate cu oamenii frumoși din jurul tău fără a te îngrijora că se face târziu, iar mâine trebuie să te prezinți la program!

10. Vii la muncă-n pijamale!

Dacă lenjeria sexy simți că te caracterizează, la studio videochat galati ai oportunitatea de a o îmbrăca de-a lungul întregului program! Iar când te plictisești de ea, există mii de alte opțiuni! Mergi la shopping, probează, pune-n coș și plătește pe loc, cu banii jos pentru orice articol vestimentar te încântă!

Hai la GO M.A.D. Studio, în Galați, ca să te convingi cât de tare ai nevoie de acest job! Programează un interviu apelând sau scriindu-ne un mesaj pe WhatsApp la acest nr. de telefon: 0741 545 555.

>