Breaking news

Giulia Nahmany lanseaza coloana sonora a filmului “Love by design” – VIDEO

Coloana oficială a filmului Love by design, interpretata de Giulia Nahmany, se numește sugestiv “Girl to change the world”.

Giulia NahmanyVideoclipul ne dezvăluie câteva cadre din viitorul film ce se anunță a fi un succes pentru industria cinematografică românească pe plan internațional. Piesa, înregistrată într-un studio consacrat din Los Angeles, Studio City Sound, a fost realizată de Tom Weir, câștigător al unui premiu Grammy.

Extrem de încrezătoare în noul proiect Giulia Nahmany mărturisește: Pe coloana sonoră a filmului Love by Design aveam nevoie de o piesa care să ilustreze foarte bine povestea personajului meu, Danielle Luca, o tânără ambițioasă care luptă să se împlinească profesional! Conceptul piesei a fost construit în jurul filmului, de la titlu “Girl to change the world”, până la mesaj și instrumental!

Piesa a fost aleasă împreună cu producătorul Tom Weir și a fost înregistrată în studioul său din Los Angeles în luna februarie 2014. Mesajul extrem de pozitiv al piesei ne introduce în tema filmului, o comedie-romantică, extrem de savuroasă. Considerat unul dintre cei mai buni producători din lume, Weir a lucrat în studioul său cu nume sonore din industria muzicală internațională: Rod Stewart, Kelly Clarkson, Eric Clapton sau Alanis Morissette.

Comedia romantică “Love by Design” o are în prim-plan pe Danielle Luca, interpretată de Giulia Nahmany, a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediază din postul de fashion editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire.

Love by Design” îl are ca regizor pe Michael Damian, cunoscut publicului român pentru rolul din serialul “Tânăr şi neliniştit”. Scenariul este semnat de Michael Damian, împreună cu Alexandru Adrian Marinică. Imaginea este semnată de Viorel Sergovici şi Lulu de Hillerin, scenografia îi aparţine lui Mihai Dorobanţu, împreună cu Andreea de Hillerin, producători fiind Viorel Sergovici , Ştefan Hillerin şi Janeen Damian.

Coproducția româno-americană, ce urmează să aibă premiera pe marile ecrane în data de 31 octombrie, promovează România în întreaga lume.

>