Breaking news

Ginecolog arădean, arestat pentru că a luat mită 1000 de lei

Un medic ginecolog de la o unitate medicală din municipiul Arad a fost reținut de ofițerii DGA, după ce a fost prins în flagrant luând 1000 de lei drept mită de la o pacientă.

medic - pacientaMarţi, 29 octombrie, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A) Arad, sub coordonarea procurorului delegat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au surprins-o în flagrant pe A.L., medic ginecolog la o unitate medicală din Arad, în timp ce primea, cu titlu de mită, suma de 1.000 de lei pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale unei paciente internate în spital.

”În fapt, în seara zilei de ieri, în jurul orei 19.00, H.C. a depus un denunţ penal la S.J.A. Arad în care a arătat că în cursul aceleiaşi zile, făptuitoarea A.L. a pretins de la soţia sa, internată pentru a naşte, suma de 1.000 lei în vederea efectuării unei intervenţii chirurgicale de tip „cezariană”, condiţionând astfel efectuarea intervenţiei chirurgicale de remiterea anterioară a sumei de bani pretinse”, se arată în comunicatul de presă al DGA, remis exclusivNEWS.ro.

Drept urmare, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele ginecologului șpăgar.