Breaking news

Gigi Becali l-a făcut prost și dobitoc pe Miron Mitrea, în direct la România TV

loading...

Gigi Becali l-a făcut praf pe senatorul PSD, Miron Mitrea, în direct luni seară la România TV, în cadrul emisiunii Sorinei Matei, pentru că a fost deranjat de atitudinea colegului de alianță.

Gigi Becali a luat foc în direct, luni seară, în cadrul emisiunii moderată de Sorina Matei la România TV, când l-a atacat dur și fără menajamente pe senatorul PSD, Miron Mitrea.

Becali s-a arătat deranjat de faptul că Mitrea a început să fie obraznic și ironic la adresa lui. Drept urmare, Becali a început să-l jignească, să-l facă prost și i-a cerut să-i plătească datoria de 30.000 de dolari pentru un teren.

Domnule Becali eu vă rog să stați liniștit când vorbesc eu. Ajunge cu țipetele astea. Țipați la PNL, nu țipați la televizor când vorbesc eu”, a spus Mitrea lui Becali.

Atât i-a trebuit europarlamentarului care s-a dezlănțuit: vezi că și tu ai să-mi mai dai vreo 30.000 de dolari pentru 1000 de metri de teren. Te-am lăsat atunci pentru că aveai anchetă penală și îmi era milă de tine. Vezi nu fi obraznic. Băi Miron Mitra nu fi obraznic. Întâi plătește datoria și după aia să fii obraznic, ce zici că am uitat, dacă ești obraznic îți închid gura.

Mitrea s-a făcut că plouă: despre ce vorbești omule, ești nebun, te-ai laut de cap, ați înebunit toți azi?!Nu înteleg de ce esti asa nervos. S-a întâmplat ceva cu tine, ai avut o zi proasta?

Becali s-a enervat și mai tare pentru că Miron Mitrea l-a insulat: și ce ironie faci tu măi Miroane?! Da am avut o zi proastă pentru ca ești tu dobitoc și prost, da?

După care, la solicitarea moderatoarei, regia de emisie a tăiat convorbirea telefonică cu Gigi Becali.

loading...