Breaking news

Gigi Becali, eliberat 24 de ore. din închisoare

Gigi Becali a fost eliberat, luni, pentru 24 de ore din Penitenciarul Poarta Albă, pentru bună purtare. Finanțatorul Stelei a ajuns prima dată la familie, la locuința lui din Pipera.

becali eliberatLa o săptămână de când a început să lucreze zilnic, la Academia lui Hagi, Gigi Becali a respirat azi aer de libertate, după un an de închisoare. Latifundiarul a fost lăsat 24 de ore în libertate, după zeci de încercări de a ieși din închisoare invocând motive medicale.

Gigi Becali are un program foarte încărcat azi. În mai puţin de două ore, a fost acasă să-şi vadă soţia, mama şi fetele, s-a dus să aprindă o lumânare la cimitir, la mormântul mătuşii sale, apoi a fost la poliţie, să anunţe unde este.

Vorbesc cu voi, dar să îmi văd familia mai întâi. Mă duc la cimitir să îmi văd mătuşa pe care nu am condus-o pe ultimul drum. Mă duc la poliţie, semnez, vorbesc cu voi. Trebuie să se obişnuiască lumea că nu sunt un câine care trebuie arătat când vor ei. Nu e nimeni stăpân pe mine, eu sunt stăpânul meu. Nu o să vă pot spune toate, numai atunci când ies definitiv. Nu vreau să am probleme. Nu am cum să vă evit, lăsaţi-mi familia, atât vă rog. Programul meu este următorul: familie, cimitir, poliţie. Mâine dimineaţă, la ora 09.00, trebuie să fiu la penitenciar. O să vin cu o jumătate de oră mai devreme să vorbesc cu presa. Până atunci, vreau să mă bucur de timpul petrecut în familie„, a spus Gigi Becali, luni, atunci când a ajuns la locuinţa sa din Pipera.

Ziua liberă i-a fost acordată lui Gigi Becali, în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului, întrucât a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.
Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.
Gigi Becali se va întoarce marți, la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a-și isăpăși pedeapsa.