Breaking news

Gigi Becali a fost eliberat condiționat din închisoare

George Becali a fost eliberat condiționat din penitenciar, vineri, printr-o sentință dată vineri de Tribunalul Constanța. Decizia este definitivă, astfel că latifundiarul își va petrece Paștele în sânul familiei.

becaliDupă aproximativ doi ani de pușcărie, Gigi Becali gustă din nou prețul libertății. Omul de afaceri a fost eliberat definitiv din închisoare, condiționat, pentru bună purtare.

Pronunțarea privind eliberarea condiționată a lui Becali a fost amânată pentru vineri după ce pe 31 martie, instanța a judecat contestația procurorilor DNA împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui George Becali, însă sentința a fost contestată de procurorii anticorupție.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul “Valiza”.

>