Breaking news

Gigi Becali a făcut-o nebună pe Marinela Mititelu, în direct la Realitatea TV – VIDEO

Prezentatoarea Realitatea TV, Marinela Mititelu, a fost jignită și făcută nebună în direct, de către deputatul PNL George Becali.

jurnalista realitatea tvDialogul dintre deputatul PNL și jurnalistă s-a purtat în direct la emisiunea de la ora 15.00 de la Realitatea TV.

Gigi Becali a intrat telefonic în emisiune pentru ași spune punctul de vedere cu privire la legea ANI, ca urmare a declarației de avere greșite în case scrisese că a împrumutat compania de armament din Drăgășani cu suma de 10 miliarde euro, întrucât trecuse suma în leii vechi.

Becali declarase în alte interviuri că vrea să modifice legea Agenției Naționale de Integritate. Marinela mititelu l-a întrebat pe Becali dacă cunoaște legea ANI.

În loc de un răspuns civilizat, becali a întrebat-o dacă este nebună. În acel moment, jurnalista l-a atenționat să aibă un limbaj adecvat în caz contrar întrerupe dialogul cu acesta, lucru care s-a întâmplat până la urmă din cauza refuzului deputatului de a dialoga civilizat.

Iată cum a decurs dialogul dintre Becali și jurnalista Realitatea TV:

Jurnalistă: în direct cu noi prin telefon este chiar domnul Gigi Becali. Spuneam deputat PNL și membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaților. Bună ziua domnule George Becali.

Becali: bună ziua.

Jurnalistă: vă mulțumesc pentru că ați acceptat să intrați în dialog cu noi. Spuneam mai devreme că unde-i lege nu-i tocmeală, la dumneavoastră este tocmeală, de ce?

Becali: nu văd unde este tocmeala. Eu răspund dacă dumneavoastră spuneți unde am greșit. Dacă eu am greșit cu declarația de azi să fiu dat în judecată, să se facă o anchetă, să răspund în fata justiției, nu să judeci dumneata sau altcineva. Eu zic că nu am greșit cu nimic și nu am făcut nicio infracțiune. Dacă dumneavoastră spuneți invers, procurori anchetă, judecători, asta înseamnă să respecți legea.

Jurnalistă: așa este, cu siguranță trebuie clarificat în instanță dacă este o problemă acolo. Pe de altă parte dumneavoastră ați făcut o declarație în presă și spuneați clar că nu o să vă declarați banii din conturi nici dacă se dă ANI peste cap. Cum vine asta?

Becali: da doamnă, cum vine, vine așa, eu nu declar banii, ANI face reclamație la procuror, la procuratură,  procurorul dacă consideră ca e infracțiune dă la instanță, și judecătorul spune dacă sunt obligat sau dacă am greșit și ce trebuie să plătesc sau să nu plătesc. Așa văd eu respectarea legii, nu văd că un jurnalist spune cum e lege, eu spun că judecătorul spune cum e legea.

Jurnalistă: tot în presă ați spus că vreți să desființați ANI. Vă duceți acolo în Comisia Juridică în februarie să declarați neconstituțională ANI.

Becali: acum eu vă întreb un lucru pe dumneavoastră, orice chestiune sau orice lege sau activitate într-un stat trebuie să aibă o justificare  într-un stat. Eu o să spun hai să vedem această Agenție Națională cât cheltuie din bani publici și cât aduce la buget sau ce beneficii aduce această lege, Agenție de Integritate statului român. Să vedeți că cheltuie zeci de milioane de euro pe an neaducând nimic și neavând nicio finalizare.

Jurnalistă: Domnule Becali eu vă aud și vreau sa vă întreb dacă legea 176/2010, vă spune ceva.

Becali: ce vrei … nu știu măi fetiță despre ce este vorba crezi că știu legile pe dinafară pe de rost.

Jurnalistă: este legea pe care dumneavoastră vreți să o declarați neconstituțională, este legea în baza căreia funcționează ANI. aceasta spune că trebuie să vă faceți publică averea prin acele declarații de avere. Vă încadrați în această lege prin prisma faptului că sunteți parlamentar român.

Becali: da doamnă și ce vreți acum de la mine defapt, ce vreți cu mine?

Jurnalistă: eu vreau să vă întreb, nu respectați legile de pe teritoriul României?

Becali: vorbești aiurea, cum adică nu recunoaștem legile de pe teritoriul  României?!

Jurnalistă: păi văd că nu cunoașteți în primul rând legea despre care spuneți că este neconstituțională, sub incidența legii sub care sunteți.

Becali: păi trebuia să știu numărul legii și litera legii, la ce număr este…

Jurnalistă: păi din moment ce o contestați, domnule Becali. Sau de ce declarați că este neconstituțională, ce articol din Constituție încalcă?

Becali: auzi, te întreb pe tine, tu m-ai sunat acum ca sa te contrazici cu mine să vezi cât de deșteaptă ești tu?

Jurnalistă: nu dar eu cred că vorbesc cu o persoană avizată, deputat jurist. Nu sunteți membru al Comisiei juridice?

Becali: dar dacă m-ai sunat să te contrazici cu mine ai greșit interlocutorul.

Jurnalistă: v-am sunat să ne dați niște explicații să înțelegem mai bine cum se face că dumneavoastră vreți să ne faceți legi nouă cetățenilor români în momentul în care ne spuneți că nu vreți să respectați una din legile care vi se aplică dumneavoastră.

Becali: ești nebună???

Jurnalistă: vă rog frumos să vă revizuiți limbajul Domnule Becali. Nu am recurs la jigniri la adresa dumneavoastră, și ar fi preferabil dacă vreți să mai rămânem în dialog, să păstrați o notă decentă.

Becali: uite hai să-ți spun ceva. Hai să nu mai rămân în dialog și să vorbești minciuni pe acolo și să inventezi tu ce vrei tu, vrei așa?

Jurnalistă: în final spuneți-ne legea acesta de ce este neconstituțională? Domnule Becali sunteți membru al Comisiei juridice a Camerei Deputaților.

Becali: deci măi fetițo, ia vorbește tu singură cu pereții, ca să te înveți minte altă dată să nu mai fii obraznică cu mine.

Jurnalistă: domnule Becali în condițiile astea am încheiat eu acest frumos dialog cu dumneavoastră, pentru care îmi cer scuze invitaților că iată au trebuit să asiste la un astfel de dialog….

>