Breaking news

Giga TV a primit înapoi licența de la CNA

loading...

CNA s-a răzgândit și a decis să îi dea înapoi licența audiovizuală postului generalist Giga TV. Și asta după ce oficialii televiziunii au făcut contestație.

giga tv - cnaLa două săptămâni de când i-a retras licența de emisie, CNA dă undă verde postului Giga TV pentru ca acesta să-și reia emisia.

Giga Tv va începe să emită în cel mult 45 de zile, așa promite responsabilul editorial al televiziunii precizând că în 45 de zile va veni cu noua grilă.

Narcisa Iorga a precizat că membrii Consiliului pot reveni asupra hotărârii de retragere a licenței Giga TV și că nu s-a încetat difuzarea programului.

Eu cred că putem reveni asupra deciziei având în vedere că e o eroare a Consiliului prin aplicarea acestui articol 57 cu 1 litera b. Nu s-a încetat difuzarea programului, ci au fost cu totul și cu totul alte chestiuni ce pot fi sancționate și care evident că, dacă decidem să acționăm, le putem sancționa fără doar și poate, dar nu cu retragerea licenței„, a menționat Narcisa Iorga.

Membrii Consiliului au decis în ședința din 17 septembrie retragerea licenței Giga TV pentru nerespectarea prevederilor legislației audiovizuale referitoare la întreruperea emisiei.

loading...