Breaking news

Gică Popescu, adio șefie FRF. Baciul merge la închisoare

loading...

Gică Popescu nu mai poate ajunge președintele Federației Române de Fotbal, întrucât azi,  fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, la trei ani și o lună, de închisoare cu executare.

gica popescu - inchisoareCu doar o zi înainte de alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, Gheorghe Popescu, mare favorit la șefia forului fotbalistic, a primit o veste bombă: Merge la închisoare. Gică Popescu a fost condamnat la trei ani și o lună de închisoare cu executare în dosarul transferurilor din fotbal.

Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu erau cei șase candidați pentru șefia FRF. În urma acestei decizii a Curții de Apel București, Gică Popescu se va retrage din cursă iar ceilalți cinci își vor disputa, mâine, 5 martie 2014, scaunul lui Mircea Sandu.

Curtea de Apel București a fost nemiloasă și a aplicat pedepse cu executare pentru toți cei opt inculpați din Dosarul transferurilor. Gică Popescu a primit cea mai mică pedeapsă dintre cei opt.

George Copos a fost condamnat la 3 ani şi opt luni de închisoare cu executare.  Mihai Stoica a primit 3 ani şi şase luni de închisoare cu executare. Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare cu executare. Ioan Becali, condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Victor Becali – 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Jean Pădureanu – 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Gheorghe Nețoiu, condamnat la 3 ani și 4 luni.

loading...