Breaking news

Ghidul băiatului care nu știe niciodată ce flori să cumpere

Iată ghidul tău sigur pentru a alege buchetul perfect pentru a-ți impresiona doamna. Nu este nevoie de mulți bani sau de orice fel de cunoștințe florale pentru a o lăsa fără cuvinte! Câteva indicații ușor de reținut sunt tot ce ai nevoie pentru tot restul vieții.

Iată cum să alegi mereu cele mai potrivite flori

Pasul 1: Studiaz-o

Ce culoare îi place? Dacă nu știi, gândește-te la ce culori poartă cel mai adesea. Ce culoare are geanta, telefonul, pantofii, laptopul? Sunt șanse ca răspunsurile să fie peste tot în jurul tău. Dacă ai fost până acum în spațiul ei personal, te poți gândi la ceva care s-ar armoniza frumos cu paleta de culori din camera ei. 

Cum ai descrie-o? Caracter puternic? Iubitoare de natură? Delicată sau romantică? Orientată către carieră?Timidă sau îndrăzneață? Introvertită sau extrovertită? Amuzantă, ciudată, serioasă? Chiar și unul sau doi descriptori te vor ajuta.

Pasul 2: Ce vrei să spui?

Decide ce încearcă să spună gestul tău. Iată câteva idei, care te vor ajuta cu siguranță în alegerea aranjamentului floral. 

Îmi place de tine și vreau să urmăresc ceva mai departe.

Mulțumesc pentru o seară grozavă.

Sunt total îndrăgostit de tine și vreau să știe toată lumea

La mulți ani pentru ziua de naștere sau de nume (puncte bonus dacă îi știi prenumele ăla pe care nu îl spune nimănui)

Chiar îmi pare rău pentru ce am făcut/am spus/am uitat.

Mă gândeam cât de mult ți-ar putea plăcea aceste flori fără niciun motiv (acesta este unul deosebit de bun).

Pasul 3: Găseste o florărie suficient de versatilă

Nu e nevoie să te deplasezi neapărat la o florărie clasică. Poți comanda cele mai artistice buchete de flori în București sau Brașov de pe Californiaflowers.ro.Când vei alege buchetul, nu-ți fie frică să fii original. Trandafirii nu sunt pentru fiecare fată sau pentru orice ocazie. Există șansa să nu fii primul tip care oferă o duzină de trandafiri, așa că asigură-te că găsești o modalitate de a ieși în evidență! Dacă decizi să alegi trandafiri, cere recomandări de la florărie pentru a evita standardele plictisitoare.

Dacă încă îți e greu să selectezi, întreabă alte fete – colege de birou sau orice femei care o cunosc pe prietena ta sau care are cam același tip de personalitate. Oamenilor le place să li se ceară sfatul, iar aceasta este o modalitate excelentă de a încuraja creativitatea.

sursă foto: unsplash.com