Breaking news

Politician român, bătut crunt la Sfântu Gheorghe pentru că nu știa ungurește

Gheorghe Preduţ, fost președinte a PD Covasna a fost bătut pe stradă, în noaptea de Revelion, în zona Tribunalului Covasna, de un grup de tineri, pe motiv că nu cunoaşte limba maghiară.

politician batut la sfantul gheorghePoliticianul a depus o plângere la Poliție în care spune că în noaptea de Revelion a fost bătut măr, pe stradă de un grup de tineri maghiari, pentru faptul că nu vorbea ungurește.

Gheorghe Preduț  spune că a petrecut alături de prieteni în incinta cantinei Colegiului Național Mihai Viteazu din Sfântu Gheorghe.

În jurul orei 4:00 acesta se îndrepta singur către locuința sa. În dreptul sediului Tribunalului Covasna, Preduț a fost acostat de un grup de indivizi care i s-au adresat acestuia în limba maghiară. Preduț s-a scuzat și le-a spus acestora că nu cunoaște limba maghiară, moment în care aceștia s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Marin, confirmă plângerea depusă de politician.

Gheorghe Preduţ a fost transportat la Spitalul Judeţean, iar joi a depus o plângere la Poliţia Sfântu Gheorghe.

Gheorghe Preduţ spune că a fost bătut de mai mulţi tineri care au în jur de 20 de ani şi că în urma loviturilor i-a fost ruptă o coastă.

>