Breaking news

Gheorghe Popescu ar putea scăpa de închisoare. Dunărea Calafat cere grațierea acestuia

loading...

Gheorghe Popescu, fost căpitan al echipei naționale de fotbal a României, condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în Dosarul transferurilor, ar putea fi grațiat.

gica popescu - inchisoareGică Popescu ar putea scăpa de închisoare. Oficialii Clubului Dunărea Calafat, prima echipă din cariera a lui Gica Popescu, vor depune un memoriu la presedintele Traian Basescu pentru gratierea fostului fotbalist.

Implor Generatia de Aur, componentii Craiovei Maxima şi pe toti oamenii din fotbal să sustina initiativa noastra. Si Messi a avut probleme cu justitia si n-a fost arestat“, a declarat Gicu Balaci, presedintele clubului din Calafat.

Gheorghe Popescu a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare cu executare în Dosarul transferurilor, alături de alți șapte oameni din fotbal.

Fostul patron al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Aceeași pedeapsă au primit-o și foștii impresari Ioan și Victor Becali. În timp ce  fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, Fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Decizia de grațiere aparține Președintelui României, Traian Băsescu, care în momentul în care va primi o astfel de cerere o v-a înainta Ministerului Justiției pentru un aviz consultativ, după care va lua o hotărâre.

loading...