Breaking news

Gheorghe Mustaţă liderul galeriei Steaua, arestat pentru că a bătut mai multe persoane

Gheorghe Mustaţă, a fost reţinut, joi, de polițiști, cu focuri de armă, după ce, împreună cu doi nepoţi ai săi, ar fi bătut mai multe persoane.

Gheorghe MustataVictimele lui Mustață au fost salvate doar de intervenția polițiștilor, care au fost nevoiți să facă uz de armamentul din dotare pentru a calma spiritele.

Scandalul ar fi avut loc în curtea unui imobil din Sectorul 4 al Capitalei, deţinut de Aurel Mecic.

Acesta a venit joi la Secţia 16 şi s-a plâns că mai mulţi bărbaţi trimişi de Gheorghe Mustaţă au venit la poarta lui şi i-au ameninţat familia.

Un echipaj de poliţie a mers la faţa locului şi i-a găsit pe aceştia într-o maşină, pe o stradă din apropierea locuinţei lui Mecic. În timp ce îi legitimau pe presupuşii agresori, pe lângă poliţişti a trecut şi Gheorghe Mustaţă, care se afla la volanului unui Ford Focus, împreună cu două persoane.

Poliţiştii i-au făcut şoferului semn să oprească, însă acesta ar fi accelerat, drept pentru care poliţiştii au pornit imediat în urmărirea autoturismului.

Deşi avea pe urmele sale maşina Poliţiei, Mustaţă ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, însoţit de cei doi bărbaţi, care s-au dovedit a fi doi nepoţi de-ai săi, a intrat în curte. Până ca echipajul să ajungă la faţa locului, agresorii au apucat să-i bată pe toţi cei care se aflau în imobil, refuzând să se oprească şi la solicitatea poliţiştilor, care au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertiment.

În urma conflictului în care au fost implicaţi liderul galeriei Stelei şi nepoţii lui, trei persoane au fost transportate la spital.

Gheorghe Mustaţă a fost ridicat de poliţie, iar după audieri, joi, liderul galeriei Stelei a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.