Breaking news

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut crimele dar nici urmă de cadavre. Criminalul trimite anchetatorii pe piste false

Gheorghe Dincă susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu însă nu vrea să le spună procurorilor unde sunt cadavrele celor două tinere. Suspectul de dublă crimă a furnizat patru piste false pentru anchetatorii DIICOT.

”Le-am dat o palmă și au căzut”, a declarat Gheorghe Dincă în faţa anchetatorilor, precizănd că a întreţinut relaţii sexuale cu acestea de bună voie şi că apoi le-a lovit, ele au căzut şi aşa au murit.

Bărbatul ar fi spus că pe Luiza Melencu a aruncat-o în Dunăre, după ce a ținut-o captivă două luni în casă iar pe Alexandra Măceșanu a băgat-o în butoiul în care topea aluminiu și a turnat vaselină peste trup.

Însă nici urmă de cadavre sau incicii, probe care să susţină cele declarate de suspect.

Pentru moment, procurorii nu au nicio probă fizică pentru a dovedi moartea victimelor. Ei așteaptă astfel rezultatele ADN ale analizelor pe bucățile de oase trimise la INML și care, cel mai probabil, vor fi anunțate vineri.

Anchetatorii au strâns oase calcinate, 21 de bucăți de dinți, care au fost trimise spre analiză ADN la INML, în București. Au mai fost găsite 3 telefoane, iar în butoiul în care erau oasele au fost găsite și bijuterii cu urme de ardere. În mașina individului anchetatorii au găsit o poșetă și un cercel care a fost recunoscut de familia Alexandrei Măceșanu ca fiind al fetei de 15 ani.

Gheorghe Dincă a fost internat de opt la Psihiatrie, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina. Ultima internare a avut loc în aprilie 2010, pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar „Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindron de dependență, sindrom amnezic și hepatită alcoolică.

Gheorghe Dincă este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat. Este suspectat că ar fi sechestrat și ucis două tinere pe care le-a luat cu mașina, la ocazie. În locuința lui au fost găsite oase calcinate și dinți de natură umană, dar și bijuterii pe care mama Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită săptămâna trecută le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite și în mașina lui Dincă.

>