Breaking news

Gest incredibil făcut de muntenegreni. Au donat sânge pentru românii răniți în accident

loading...

Zeci de cetățeni din Muntenegru au mers să doneze sânge la spital, după ce au văzut la televizor, tragedia în care 18 români și-au pierdut viața, în accidentul de autocar.

sange donare romani muntenegruGest incredibil făcut de muntenegreni. Aceștia au mers în număr mare la spitalul din Podgorița, unde sunt internați 29 de români răniți în accidentul de autocar de duminică seară.

Localnicii au dorit ca prin gestul lor să ajute la salvarea vieții românilor care au fost răniți grav în urma prăbușirii autocarului în prăpastie.

Duminică, în jurul orei 18.00, un autocar cu 46 de persoane aflate la bord, a căzut într-o prăpastie la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica.

Autocarul a derapat pe un pod din Zdijelo, în apropiere de mănăstirea Moraca, şi a căzut în gol 40 de metri.

Carmen Dorobeţ din Bucureşti, pasageră în autocar, a spus pentru ziarul Vijesti din Podgorica, că în momentrul în care s-a petrecut tragedia, şoferul conducea prea repede.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, s-a deplasat la Podgorița pentru a evalua starea de sănătate a românilor răniți în accident și a precizat persoanele rănite vor fi aduse la spitalele din România cu două avioane. Cadavrele celor 18 români decedați în accident, vor fi repatriate cu aeronavă militară.

loading...