Breaking news

Georgeta Jesica Zamfir a câștigat concursul MasterChef 2014

Georgeta Jesica Zamfir a câștigat marți seară, sezonul patru al concursului culinar „MasterChef”, organizat și difuzat de PRO TV.

Georgeta Jesica Zamfir - masterchef 2014Georgeta Zamfir, tânăra de 28 de ani din Ploieşti este marea câștigătoare a concursului culinar și a marelui premiu MASTERCHEF în valoare de 50.000 de euro.

Cu un sufleu din tăieței de casă cu sos de bolognese, cotlet cu cremă de linte roșie și șofran, dar și pară fiartă în vanilie cu briosă de ciocolata, Georgeta Zamfir a reușit să își adjudece cel de-al patrulea sezon de „MasterChef”.

Tânăra i-a învins în finală pe Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni – poreclit Raj Kapoor şi Irina Bucşa.

Am scăpat de sărăcie. Mi se schimbă viaţa. În ultimele 6 luni nici nu mai aveam de lucru şi acum sunt MasterCheful României„, a declarat cea alintată de colegi Jessica.

Jesica are 28 de ani, este din Ploieşti, e căsătorită şi are un băieţel de doi ani. A plecat în Spania să facă rost de bani pentru facultate şi a ajuns să stea 7 ani în Sevilla. Provine dintr-o familie modestă, cu încă o sora şi un frate, şi început să gătească de mică, de la 10 ani, nevoită fiind să pregătească masă în casă. Cât a stat în Spania, a făcut curăţenie în case timp de un an, apoi s-a angajat că barmaniţa într-o cafenea şi după ceva vreme a ajuns chiar managerul cafenelei, pe care a administrat-o 3 ani.

A doua poziţie a fost ocupată de Irina, care va urma cursuri la o celebră academie de gătit din Italia. Rareş a ocupat locul trei şi se va bucura de o excursie la Praga.