Breaking news

George Natsis s-a mutat cu bandul său, la Antena 1

George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori si muzicieni ai României, vine la Antena 1 împreună cu bandul său,  unul dintre cele mai lăudate şi căutate banduri de muzică live.

george natsis - antena 1Astfel, alături de el vor veni la Antena 1 nucleul trupei format din  toboşarul Vlad Popescu, unul dintre cei mai apreciaţi toboşari din România şi chitaristul Nicu Patoi, cel mai bun chitarist din ţară, artist ce face parte şi din trupa juratului X Factor, Ştefan Bănică Jr,.

Alături de aceştia vor performa şi clăparul Sorin Dragoş împreună cu trei suflători.

Trupa condusă de George Natsis va asigura muzica live a super show-ului „Dancing with the Stars”.

Este un format care necesită multă versatilitate din partea noastră, trebuie să acoperim o mulţime de stiluri, iar provocarea este mare. Show-ul va fi, în buna noastră tradiţie, unul spectaculos. Mă bucur că va exista şi la noi aceeaşi formulă pe care am văzut-o şi la bandul show-ului din SUA”, a declarat George Natsis.

Despre mutarea la Antena 1 acesta a adăugat: Pentru noi este o continuare a lucrului pe care l-am început cu echipa coordonată de Mona Segall acum mai bine de 6 ani. Rămânem alături de aceeaşi echipă, doar proiectele la care vom lucra sunt altele. 

„Dancing with the stars” aduce pe ringul de dans de la Antena 1 perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.

Show-ul are la bază cel mai spectaculos format de dans din întreaga lume, oferind un spectacol total celor aflaţi în faţa micilor ecrane.