Breaking news

George Mărgărit, procuror DIICOT Buzău, a jucat la banii de flagrant la poker

loading...

George Mărgărit, procuror la DIICOT Buzău este cercetat penal după ce a jucat la poker suma de 100.000 de euro. Banii îi fuseseră dați de parchet pentru a organiza un flagrant.

george margarit bani flagrantÎn loc să restituie DIICOT, suma de 100.000 de euro, oferită pentru a realiza un flagrant, procurorul George Mărgărit a dat fuga cu ei la poker și i-a pierdut pe toți.

George Mărgărit a primit suma de bani pentru a organiza un flagrant pentru a intercepta o livrare de 7,5 kg de hașiș. Flagrantul a reuşit iar doi traficanţi de stupefiante din Spania fiind arestaţi preventiv, la Buzău, pe 27 septembrie.

Numai că procurorul a ”uitat” să returneze banii potrivit referatului, în termen de 14 zile.

În urma verificărilor, procurorii DIICOT au descoperit însă că nu doar cei 10.000 de euro dispăruseră, ci o sumă de zece ori mai mare, provenind din banii indisponibilizaţi în cursul altor anchete penale.

La data de 22.10.2013 Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a transmis Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, plângerea penală formulată în temeiul dispozițiilor Codului de procedură penală, împotriva procurorului  George Mărgărit sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Având în vedere că plângerea penală se află pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție,  Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism nu poate oferi alte informații”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT, remis exclusivNEWS.ro.

Până la 1 noiembrie, George Mărgărit a fost procuror în cadrul DIICOT Buzău. După această dată a revenit la Parchetul Judecătoriei Buzău.

loading...