Breaking news

George Cristian Secioreanu, concurent la Vocea României, anchetat de poliție pentru tâlhărie

loading...

George Cristian Secioreanu, unul din cei 14 concurenți din echipa lui Smiley, la Vocea României, este anchetat penal în două dosare de tâlhărie.

George Cristian SecioreanuGeorge Cristian Secioreanu, în vârstă de 22 de ani, originar din Tulcea este certat cu legea. Dacă la Vocea României a impresionat jurații cu vocea lui, în viața privată, George este certat rău de tot cu legea.

Potrivit ziarulring.ro, George Cristian Secioreanu este anchetat penal în două dosare pentru tâlhărie și a fost la un pas de a fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Primul incident a început în Club A din centrul Capitalei când i-a furat telefonul mobil unui tânăr. La scurt timp după acest incident, George a comis-o din nou, alegându-se cu un nou dosar penal.

Mai mulţi colegi şi prieteni îl acuză pe acesta că nu se poate abţine să nu fure chiar și de la ei, întrucât suferă de cleptomanie.

El are boala asta de mult, îi e greu să recunoască, dar nu se poate abţine să nu fure. A fost dat afară din căminul de la Conservator pentru că a furat şi de acolo. Are interdicţie în Mojo, cafeneaua din Centrul Istoric unde se face karaoke, pentru că nu-şi plătea consumaţia şi pleca pe furiş”, a povestit, pentru “ring”, un prieten al lui George.

Culmea este că George nu se poate abține să nu fure chiar și de la fosta iubită și chiar de la prieteni.

George a confirmat pentru Ring, existența celor două dosare penale dar nu a dorit să dea mai multe detalii despre infracțiunile comise.

Smiley, juratul antrenor de la Vocea României a rămas fără grai când a aflat cu ce se ocupă elevul său. Oficialii Pro TV spun că nu îi interesează viața personală a concurenților și că tot ce contează în concurs este vocea.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>