Breaking news

George Crăciun, concurent la Top Chef, le-a gătit lui Nadal, Federer și Djokovic

loading...

George Crăciun, concurent în sezonul doi la Top Chef, deține secretul celor mai mari tenismeni ai lumii. A avut șansa să gătească pentru Nadal, Federer, Djokovic, Murray și Rodick.

George Craciun - top chefGeorge Crãciun, un orãdean de 33 de ani, cu o vastã experienţã gastronomicã, dobânditã în unele dintre cele mai mari restaurante din lume. Pe lângã faptul cã se poate mândri cã a gãtit pentru Prinţul William şi Ducesa Cambridge,  George deţine şi secretul celor mai mari tenismeni ai lumii.

Am gãtit pentru Nadal, Federer, Djokovic, Murray, Rodick şi lista poate continua! Am lucrat mai bine de patru ani la restaurantul Queens, în incinta celui mai vechi club de tenis din Londra. Am fãcut omlete pe bandã rulantã, pentru cã tenismenii au un regim nutriţional foarte strict! Nu vã gândiţi însã cã a fost uşor, am reinventat o mulţime de reţete de omlete” îşi aminteşte George.

Cel mai greu era atunci când i se cerea sã facã doar omlete din albuş: ”Incercai şi de 3-4 ori pânã ieşea perfect. Pentru cã nu aveam voie sã folosim deloc grãsime.

Singura excepţie, în cazul acestei omlete speciale era faptul cã ungeam puţin tigaia cu unt clarifiat, din care scosesem în prealabil toatã grãsimea. Oamenii ãştia vroiau doar proteinã, iar noi trebuia sã scoatem omleta din zona de banalitate şi sã o ducem la rang nobil”.

Concurentul Top Chef nu a pierdut niciun moment din timpul petrecut în afara ţãrii, astfel cã atunci când nu era în bucãtãrie, George urma cursurile celei mai bune şcoli londoneze, pentru a se perfecţiona în acest domeniu.

Cum se va descurca George, rãmâne de vãzut noul sezon al celei mai savuroase competiţii culinare, Top Chef, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

loading...