Breaking news

George Copos, eliberat din penitenciar după 400 de zile de închisoare

loading...

George Copos a fost eliberat marţi, din închisoare, în baza unei decizii a Tribunalului Bucureşti, ca urmare a executării a 400 de zile din pedeapsa de trei ani şi opt luni, dată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul transferurilor din fotbal.

george copos - inchisoareDupă 400 de zile de puşcărie, George Copos a fost eliberat din Penitenciarul Rahova, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti.

La ieşirea din penitenciar, George Copos a vorbit cu jurnaliştii cărora le-a spus că închisoarea a fost o experienţă extrem de grea şi dificilă, pe care nu o doreşte nici duşmanilor duşmanilor lui. Copos a spus, citându-l pe Nice, că ce nu te doboară te face mai puternic, mai ales dacă ai pentru ce să înduri.

Fostul patron al Rapidului a spus că este îngrijorat de ce se întâmplă cu capitalul românesc precizând că el a plătit 260 de milioane de euro taxe la stat.

Copos a spus că de la penitenciar merge direct la spital ca să vadă ce probleme de sănătate are.

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pe 4 martie 4014, condamnarea la trei ani şi opt luni de puşcărie în dosarul transferurilor din fotbal, iar pe 25 august 2014, Tribunalul Bucreşti l-a condamnat la patru ani de închisoare în Dosarul Loteria I.

Copos ar putea să se întoarcă cât de curând în spatele gratiilor, întrucât este judecat şi în Dosarul Loteria II.

loading...