Breaking news

George Copos, eliberat din penitenciar după 400 de zile de închisoare

George Copos a fost eliberat marţi, din închisoare, în baza unei decizii a Tribunalului Bucureşti, ca urmare a executării a 400 de zile din pedeapsa de trei ani şi opt luni, dată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul transferurilor din fotbal.

george copos - inchisoareDupă 400 de zile de puşcărie, George Copos a fost eliberat din Penitenciarul Rahova, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti.

La ieşirea din penitenciar, George Copos a vorbit cu jurnaliştii cărora le-a spus că închisoarea a fost o experienţă extrem de grea şi dificilă, pe care nu o doreşte nici duşmanilor duşmanilor lui. Copos a spus, citându-l pe Nice, că ce nu te doboară te face mai puternic, mai ales dacă ai pentru ce să înduri.

Fostul patron al Rapidului a spus că este îngrijorat de ce se întâmplă cu capitalul românesc precizând că el a plătit 260 de milioane de euro taxe la stat.

Copos a spus că de la penitenciar merge direct la spital ca să vadă ce probleme de sănătate are.

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pe 4 martie 4014, condamnarea la trei ani şi opt luni de puşcărie în dosarul transferurilor din fotbal, iar pe 25 august 2014, Tribunalul Bucreşti l-a condamnat la patru ani de închisoare în Dosarul Loteria I.

Copos ar putea să se întoarcă cât de curând în spatele gratiilor, întrucât este judecat şi în Dosarul Loteria II.