Breaking news

George Clooney s-a căsătorit la Veneția cu avocata Amal Alamuddin

George Clooney, unul dintre cei mai faimoşi burlaci din lume, s-a însurat cu avocata britanică Amal Alamuddin, într-o ceremonie organizată sâmbătă seară, la Veneţia.

George Clooney - Amal AlamuddinActorul a pus capăt burlăciei la vârsta de 53 de ani, hotărând să o ia de nevastă pe Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani. Căsătoria a avut loc la Hotelul Aman din apropierea faimosului Canal Grande.

Zeci de vedete au fost văzute sâmbătă pe canalele Veneției, venite la nunta lui George Clooney. Top modelul Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, actorul Matt Damon şi soţia lui, Luciana Barroso, actorul Bill Murray, vocalistul trupei U2, Bono, actriţa Ellen Barkin, sunt doar câteva din vedetele care au venit la nunta actorului.

Ambarcaţiunea cu care George Clooney se îndrepta, sâmbătă, spre Hotelul Aman, unde urma să aibă loc nunta, a fost blocată pentru mai multe minute, pe Canal Grande, de trecerea mai multor vase de mari dimensiuni.

Această întârziere a permis zecilor de bărci cu fotografi să-l ajungă din urmă pe actorul american, considerat “cel mai dorit burlac al planetei”.

Este prima căsătorie pentru Amal Alamuddin, în timp ce George Clooney a mai fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 şi 1993.

George Clooney a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul “Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.

George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din “Syriana”, şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei “Argo”.

Amal Alamuddin, specializată în drepturile omului, i-a avut printre clienţi pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, şi pe fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko.

Alegerea Veneţiei ca loc de desfăşurare a ceremoniei nupţiale nu este o supriză, George Clooney fiind un vizitator obişnuit al oraşului lagună, datorită festivalului de film organizat la Veneţia.

>