Breaking news

Gemeni cu tați diferiți!

gemeniUn fenomen foarte rar întâlnit în cazul oamenilor, dar nu imposibil. Este și cazul unui bărbat din Turcia, A.K., după cum relatează cotidianul turc Sabah.   

Acesta, agent de securitate în Istanbul, își bănuia soția de infidelitate, astfel încât s-a hotărât să facă testul ADN al gemenilor săi în vârstă de 3 ani. Fiabile în proporție de 99,9%, rezultatele testelor au arătat că doar unul dintre băieți este fiul său!

Atât ginecologul-obstetrician Joëlle Bellaïsch-Allart, cât și profesorul Rusen Aytac, șeful departamentului de ginecologie al Universității din Ankara, contactați de publicație, au confirmat că fenomenul este posibil. Ei au explicat că este pur și simplu vorba despre o dublă ovulație și apoi de o dublă fecundație cu spermatozoizi provenind însă de la bărbați diferiți, la un interval de timp scurt.  

S-a confirmat că femeia a avut o relație cu un alt bărbat cu puțin înainte ca familia să o oblige să se căsătorească cu A.K. Finalul? Nu foarte fericit pentru gemeni, după divorț: în timp ce fiul lui A.K. i-a fost încredințat acestuia, fratele geamăn a fost plasat într-o instituție.

>