Breaking news

Gelu Voican Voiculescu, bătut şi huiduit la Universitate. Un bărbat i-a spart capul cu o cârjă

Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o cârjă în cap, sâmbătă, în timp ce se afla în Piaţa Universităţii. Oamenii adunaţi la Troiţă pentru a comemora morţii de la Revoluţie s-au primit cu ostilitate pe fostul vice prim ministru.

Gelu Voican Voiculescu a fost huiduit de oamenii prezenți la manifestație, aceștia strigând: „Criminalule, cum ai tupeul să vii aici?”. Iar din mulţime, un brăbat l-a lovit cu o cârjă în cap, iar sângele a început să-i curgă pe faţă.

Jandarmii au intervenit şi l-au scos pe Voican Voiculescu din mulţime.

Jandarmeria București îl caută aucm pe agresor.

Incidentul s-a produs în Piața Universității la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoana a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenția forțelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zona pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului”, conform unui comunicat al Jandarmeriei București.

Gelu Voican Voiculescu a fost trimis în judecată, alături de Ion Iliescu, în dosarul Revoluției, pentru crime împotriva umanităţii.