Breaking news

Gaz Metan a învins pe Mainz și s-a calificat în play-off-ul Europa League

Calificare senzațională făcută de Gaz Metan Mediaș. După 120 de minute de joc, echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș s-a calificat joi seară în play-offf-ul Europa League, după ce au învins la penalty, echipa germană Mainz cu scorul de 5-4.

gaz.metan-mainzDupă 1-1 în manșa tur, medieșenii, antrenați de Cristi Pustai au învins pe teren propriu pe nemții de la Mainz. Nemții au reușit deschiderea scorului în minutul 31 prin Risse, iar după o jumătate de oră, românii au reușit egalarea prin golul marcat de Bawab. Drept urmare partida a fost împinsă în prelungiri. Pentru că nici după cele două reprize de prelungiri scorul nu s-a schimbat, cele două echipe au ajuns la loviturile de departajare.

Polanski a marcat primul pentru nemți, a urmat Florin Lazăr pentru Gaz Metan Mediaș, ambii marcând de la 11 metri. Sami și Soto au ratat pentru nemți în timp ce Liță a ratat o lovitură d ela 11 pentru Gaz Metan.

Bawab, autorul golului de egalitate, a fost cel care a executat ultimul penalty și a calificat în premieră pe Gaz Metan Mediaș în play-off-ul Europa League.

Numărul echipelor românești prezente în Europa League a crescut la cinci, după ce și Dinamo București a reușit joi să se califice în play-off-ul cupei europene, după ce a învins în deplasare echipa croată NK Varazdin.