Breaking news

Gay kiss la Te cunosc de undeva între Jorge și Temișan

loading...

Jorge l-a sărutat pe gură pe Aurelian Temișan, în show-ul Antena 1, Te cunosc de undeva, de sâmbătă seară.

sarut intre jorge si temisanSâmbătă, 8 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, Jorge o va imita pe Anda Adam și va fi foarte… îndrăzneț în această postură. Atât de îndrăzneț încât ajunge să se sărute pe gură cu juratul Aurelian Temișan.

Jorge îl va provoca pe juratul Aurelian Temișan să-l sărute. “Acum, dacă sunt Anda Adam, putem să facem orice. Dă-mi o guriță!”, îi spune acestuia.

“Stai pe loc! De ce fugi?”, îi strigă Temișan, după ce îl vede că dă înapoi. Apoi se ridică de la masa juriului, se îndreaptă hotărât spre Jorge care… îl sărută pe gură.

Jorge se transformă atât de bine în… Anda Adam, încât nici măcar mama Andei nu și-a dat seama, din pozele trimise de fiica ei, că nu este aceasta.

“I-am trimis mamei mele, care locuiește în America, mai multe poze făcute cu telefonul și pur și simplu nu și-a dat seama că nu sunt eu!!! Îmi spunea că e foarte frumoasă ținuta (râde) și mă întreba unde am cântat și unde filmasem de i-am trimis aceste poze. (râde) Când i-am spus că e un băiat, respectiv Jorge, reacția ei a fost: “No  way! Get out of here! NU TE CRED!””, a declarat Anda Adam.

Sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!” va fi seara travestiurilor, pentru că toți cei opt concurenți își vor juca șansa interpretând câte un personaj în travesti.

Astfel, CRBL se va transforma într-o vedetă internațională colorată, Nicki Minaj. Pepe va avea o misiune pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Acoperit pe tot corpul cu o pulbere aurie și cu o perucă din lanțuri de aproape cinci kilograme pe cap, Pepe se va transforma în Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries. Anda Adam se va mișca pe ritmuri de bossanova și îl va imita pe magneticul Elvis Presley, cu piesa “Bossa Nova Baby”, iar Florin Ristei va îmbrăca un frumos costum popular, ca să fie Floarea Calotă. De asemenea, Lora va avea o sarcină extrem de dificilă, întrucât ea va trebui să-l imite pe Axl Rose, solistul trupei Guns N Roses, Rona Hartner va fi sâmbătă seara un star electrizant, Enrique Iglesias, iar Maria Buză va cânta și dansa în ploaie, precum Gene Kelly.

loading...