Breaking news

Gândacii și șobolanii care îți invadează casa, te pot îmbolnăvi grav

Purtători de boli şi responsabili de numeroase pagube materiale, rozătoarele și gândacii trebuie să dispară, pentru ca mediul în care omul îşi are activitatea să nu aibă de suferit.

gandaci - dezinfectie - compania dddŞoarecii, şobolanii și gândacii sunt simbol al mizeriei şi al bolilor, motiv pentru care aceştia sunt un real pericol atât pentru om cât şi pentru animale.

Chiar dacă rozătoarele îşi fac simţită prezenţa în special în zonele dezafectate, canale sau spaţii de depozitare a gunoaielor, nu de puţine ori se întâmplă că ele să apară şi în spaţii sau locuinţe noi şi curate.

Motivele sunt dintre cele mai diverse: Acumularea apei în subsoluri, depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor menajere, a hranei, toate astea sunt factori favorizanți pentru apariția dăunătorilor care vă distrug casa și vă pun în pericol sănătatea dumneavoastră și a familiei.

Dacă eşti în căutarea unei companii care să-ţi ofere accesul la servicii complete de deratizare în Bucureşti, soluţia vine de la Compania DDD, firmă ce oferă atât servicii de deratizare cât şi servicii de dezinsecţie în spaţii de locuit dar şi în spații de depozitare, spitale și instituții publice.

Prin intermediul unor metode eficiente şi a unor substanţe netoxice pentru om şi animale, echipa Compaiei DDD îţi garantează un mediu igenizat, fără urmă de rozătoare, la prețuri foarte atractive.

Compania DDD, specializată și autorizată în prestarea serviciilor de dezinsectie , deratizare, dezinfectie, aplică un tarif de doar 75 de lei pentru pentru suprafețele mai mici de 50 de mp. În timp ce pentru spatiile cu suprafața cuprinsă între 600 și 1.000 de mp, tariful este de 400 lei. Pentru suprafețele care depășesc 1.000 mp, prețul este calculat la metru pătrat. În cazul spațiilor cu o suprafață mai mare de 10.000 mp, prețul devine negociabil.

Compania DDD deține certificate ISO 9001, ISO 140001, astfel că rata de refacere a lucrărilor este de doar 2%.

Compania DDD folosește exclusiv substanţe avizate de către Ministerul Sănătăţii. Spectrul de acţiune al acestora este foarte larg, ducând la îndepărtarea oricărei specii de şoareci sau şobolani.

Succesul unei deratizări eficiente depinde şi de măsurile preventive pe care beneficiarul le va adopta, că de exemplu: întreţinerea curăţeniei în interiorul şi exteriorul clădirilor, distrugerea buruienilor din jurul clădirilor, depozitarea produselor alimentare pe grătare de lemn sau metal, în cazul depozitelor sau magaziilor.

Cu ajutorul serviciilor de deratizare, dezinfecție și dezinsecție prestate de compania DDD, veți scăpa de musafirii nepoftiți precum gândacii, insectele și rozătoarele.

>