Breaking news

Gama de vehicule IVECO – distributie autorizata oriunde in tara

Daca sunteti in cautarea de autovehicule pentru dezvoltarea afacerii pe care ati initiat-o, desigur, trebuie sa va orientati catre o companie cu renume pe piata romaneasca si care va poate propune o gama variata de autovehicule.

iveco camionGama de autoutilitare iveco pe care o comercializeaza compania ETC, dealer autorizat, este una diversificata si care poate oferi solutii pentru afaceri prospere si transportarea rapida si in siguranta a produselor sau materialelor. Puteti alege intre autoutilitare iveco noi sau second hand.

Desigur, investitia intr-un autovehicul nou sau de mana a doua este una importanta si diferita, ca valoare financiara, tocmai de aceea este nevoie de un calcul financiar cat mai pragmatic. In cazul in care va orientati mai mult spre achizitionarea de autoutilitare iveco, puteti apela la un specialist al companiei ETC, pentru a va oferi mai multe informatii si sfaturi cu privire la autovehiculul potrivit pentru afacerea pe care o aveti. Experienta de peste 15 ani in industria auto din Romania, se reflecta si in profesionalismul angajatilor si consultantilor. Pentru a va consulta cu un specialist ETC cu privire la achizitionarea de autoutilitare iveco, puteti accesa si site-ul companiei, ceea ce asigura o legatura directa mult mai rapida.

Servicii aditionale pentru autoutilitare iveco

O data cu achizitionarea unui autovehicul pentru sustinerea afacerii, veti avea nevoie si de alte servicii pe care le poate oferi compania ETC, cum ar fi intretinerea si reparatiile, dar si piese de schimb pentru autoutilitare iveco. Piesele care se uzeaza este important sa fie inlocuite cu piesele de schimb originale pe care le comercializeaza firma, pentru a asigura o durata de activitate mai indelungata a autovehiculelor si o intretinere profesionala.

Echipa de angajati ai firmei ETC va sunt alaturi incepand cu alegerea de autoutilitare iveco si oferirea de sfaturi utile si importante pentru sustenabilitatea afacerii, dar si pe parcursul utilizarii autovehiculului, in orice moment in care e nevoie de interventia tehnica a specialistilor si inlocuirea pieselor uzate. Compania ETC are o experienta de peste 15 ani in tara si ofera nu doar o gama completa de autoutilitare iveco, dar si o gama variata de piese de schimb originale, precum si sustinere tehnica si service autorizata. Parteneriatele pe care le-a incheiat compania cu alte entitati, cum ar fi Registrul Auto Roman si firme de asigurari, precum Groupama Asigurari si Uniqa Asigurari, va asigura o colaborare avantajoasa si de lunaga durata.