Breaking news

Găinușă dă trezirea din toamnă la Radio 21, la matinalul Cusurgiii

Din toamnă, Mihai Găinușă nu mai cârcotește la Kiss FM. Vedeta Prima TV a bătut palma cu Radio 21, unde alături de Codruț Kegheș și Marina Neagu, vor realiza emisiunea matinală Cusurgiii.

gainusa la radio 21Noua emisiune matinal, care se va numi „Cusurgiii” și care se va auzi la Radio 21 de luni până vineri, între orele 7:00 și 10:00 este o emisiune de divertisment de calitate, care tratează în cheie satirică subiecte sociale, mondene, de lifestyle sau de actualitate imediată și care este condimentată cu scheciuri umoristice.

Ascultătorii Radio 21 îi vor putea auzi pe cei trei matinali, de la 1 septembrie, odată cu intrarea în vigoare a noii grile de toamnă a postului de radio.

Printre rubricile zilnice ale noului show radio se numără „Tocăniţa de gazete”, ce va trece în revistă principalele subiecte ale zilei, precum și „Pastila fără cusur” – o miniscenetă radiofonică, numai bună de savurat la cafeaua de dimineață, împreună cu hohote de râs. Nu vor lipsi nici telefoanele în direct cu ascultătorii și concursurile cu premii.

 „Cafeaua de dimineață fără zahăr, bormașina la miez de noapte, manelele răcnite în intersecție, pițipoance cu buzele până la cearcăne, mascații sărind gardul vilelor de politicieni, case din chirpici cu antene de satelit. De toate se ocupă Cusurgiii, la Radio 21. Noi punem punctul pe i. De trei ori. În fiecare dimineață de la 7 la 10. Fiindcă cine se trezește de dimineață…. sapă groapa altuia!”, a explicat, râzând, Mihai Găinușă.

Alături de cei trei prezentatori, întregesc echipa noului matinal Radio 21 producătorul și voice-over-ul Dan Marcu și copyrighter-ul Doru Ivanov.

„Suntem foarte bucuroși să îi spunem bine ai revenit lui Mihai Găinușă, care se întoarce în familia Radio 21, după 11 ani de la prima sa emisiune realizată pentru postul nostru de radio. De asemenea, le urăm bun venit lui Codruț și Marinei, alături de întreaga lor echipă! Sunt cu toții niște oameni extraordinari, adevărați profesioniști și suntem convinși că fanii Radio 21 vor fi încântați de noua emisiune matinală a postului lor de radio preferat! În același timp, le mulțumesc realizatorilor matinalului PatruLA 21, care au predat ștafeta Cusurgiiilor lui Mihai Găinușă și care și-au asumat acum noi proiecte și misiuni în cadrul radiourilor ce aparțin trustului Lagardere”, a declarat Andrada Burdalescu, Head of Radio Operations Lagardere Romania, grup ce deține Radio 21, Europa FM, Smart FM și Vibe FM.

Introducerea noii emisiuni matinal nu este singura noutate adusă de grila de toamnă Radio 21, grilă ce va fi făcută publică în totalitate, de la 1 septembrie.