Breaking news

Gafă la Antena 1. Loreen, invitata specială a X Factor, lăsată fără translator

Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012, a fost invitata specială a celei de-a doua Gale Live X Factor România de la Antena 1, a fost lăsată fără traducător în timpul discuției cu Răzvan și Dani.

După ce a cântat piesa cu care a devenit celebră, ”Euphoria”, suedeza a purtat un mic dialog cu Răzvan și Dani, moderatorii show-ului, numai că vedeta nu a înțeles nimic timp de un minut pentru că în cască nu auzea nimic.

Cel mai probabil casca lui Loreen nu funcționa și astfel nu a putut să audă traducerea în engleză a spuselor celor doi moderatori. ”Cred că translatorul vostru a adormit„, a spus Loreen, motivând astfel că nu a înțeles o boabă din ce vorbeau moderatorii.

În acel moment, Răzvan și Dani au început să vorbească pe rând fie în română fie în engleză pentru a  se putea înțelege cu invitata specială.

O declarație controversată a artistei, a făcut ca discuția să se sfârșească oarecum brusc.

Moderatorii au întrebat-o dacă a auzit concurenții și dacă a auzit vreo voce.

Răspunsul lui Loreen i-a cam băgat în ceață: Nu există voci aici. Spusele suedezei poate fi interpretat ca fiind o critică la adresa concurenţilor şi a talentului acestora, fie la adresa organizorilor pentru că au lăsat-o fără traducerea în cască.

Astfel că interviul s-a terminat sec iar Răzvan și Dani au invitat-o pe Loreen în culise.

>