Breaking news

Gadyno, talent ţinut la naftalină din cauza piţipoancelor din industria muzicală-VIDEO

loading...

Gadyno, un tânăr cântăreţ  din Bucureşti caută un impresar.  Are toate calităţile unui artist însă nu are succes din cauza aşa ziselor vedete care se perindă cu ţâţele la televizor.

gadynoCântă de la patru ani și adoră deopotrivă atât dansul cât şi muzica. Din 2002, Gadyno alias Ion Gabriel Dragoş, ia lecţii de canto.  Are propria afacere însă, spune el,  nimic nu se compară cu muzica.

Gadyno  ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi ne-a împărtăşit dragostea lui pentru muzică şi totodată nemulţumirile  legate de showbizz-ul din România. Modest din fire şi mereu binedispus, îi lasă pe cei din jur să îl caracterizeze şi  nu este supără niciodată. Cel mai important este că spune lucrurilor pe nume.

Reporter: Cine este Gadyno ?

Gadyno: Este un împătimit al muzicii, al radioului şi al dansului

De la ce vârstă ai început să cânţi ?

Să cânt propriu zis undeva de la patru  ani însă  acordurile muzicale le-am simţit, din spusele mamei încă de la un an .

Ai studiat și un instrument sau ai făcut studii de specialitate în muzică?

Nu! Nu am studiat nici un instrument. Iau  lecţii de canto de la începutul anului 2000.

Care este genul tău de muzică?

Muzica pentru mine însemană totul şi unui artist complet trebuie să îi placă tot ce înseamnă muzică bună, de calitate. În prezent merg pe muzică dance.

Ai pe piaţă un album sau cum pot fanii tăi să îţi asculte muzica ?

Un album încă nu există. Cine ştie… în viitor? Cât despre unde poate  fi ascultată muzica mea,  aşa cum tehnologia a evoulat foarte mult, pe youtube şi pe site-ul meu, www.Gadyno.ro

Care au fost persoanele importante din industria muzicală cu care ai lucrat ?

Menţionez că am lucrat cu Alin Brat (MCA) la ultimele piese.

Ai luat premii, ai participat la concursuri, ai avut concerete ?

Am participat la concerte foarte mult şi în special în perioada 1999-2003 când am activat în trupa Effekt . În acea perioadă eram  sub îndrumarea băieţilor de la K1.

De ce până la această vârstă nu ai ieşit în evidenţă cu muzica pe care o cânţi ?

Nu ştiu ce să zic aici…  Poate că m-a ocolit norocul (n.r. râde) sau nu l-am căutat eu suficient de mult. Zic eu că ar fi unul din motive. Cel mai plauzibil ar fi că în muzica românească este foarte greu să intri atâta timp cât traim în ”Romania Piţipoancelor” şi totul ţine de relaţii şi pile, o metodă dobândită cu zeci de ani în urmă.

Ce lucrezi în prezent ?

În prezent sunt un mic întreprinzător comercial şi în timpul liber sunt Dj la un post de radio pe internet, Radio Momente Magice.

Ce panuri ai  şi ce îţi doreşti  de la viitor ?

Planurile ar fii multe… eventual lansarea unui single care să devină hit în România pentru că în multe ţări piesele mele de moment sunt în topuri, un videoclip şi lasarea pe piaţa muzicală românească. O altă dorinţă,  să pot intra ca animator la un post mai mare de radio .

Ionuţ Vasile Doduţ


loading...