Breaking news

Gabriela SZABO va reprezenta România la Asociația Europeană de Atletism

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a fost desemnată de către Federația Română de Atletism candidatul României la alegerile pentru Consiliul Asociației Europene de Atletism.

gabriela szaboPropunerea a fost făcută de Președintele Federației Române de Atletism, Ion SANDU, și a fost votată în unanimitate de către Consiliul Federal.

”Mă bucură faptul că Federația Română de Atletism a decis să-mi acorde onoarea de a reprezenta România în cel mai înalt for de decizie al atletismului european. Am de gând ca în viitorul mandat în calitate de membru al Consiliul Asociației Europene de Atletism să contribui la dezvoltarea atletismului pe plan european, atât prin sensibilizarea factorilor de decizie, cât și prin propuneri de programe de conștientizare a publicului larg.  Atletismul este o mișcare sportivă de tradiție în România, iar noi, ca foști atleți, avem datoria să-l susținem și să contribuim la dezvoltarea sa. Mă bucură faptul că voi putea continua proiectele sportive la nivel european și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată,”  a declarat Gabriela SZABO.

Alegerile pentru noul Consiliu Director vor avea loc în perioada 10-11 Aprilie 2015, la Bled în Slovenia. Evenimentul se va desfășura în cadrul Congresului Atletismului European. Gabriela SZABO deține funcția de membru cu drepturi depline în consiliul forului european din primăvara anului 2011.