Breaking news

Gabriela SZABO, mesaj pentru Halep: Mult succes, campioano! Te îmbrăţişez cu drag!

loading...

 Simona Halep a primit felicitări și încurajară pentru finala de mâine de la Roland Garros, și de la Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO.

simona halep - gabriela szabo - roland garrosGabi Szabo se bucură enorm pentru reușita Simonei Halep, ministrul transmițându-i în acest sens un mesaj de felicitare și încurajare pentru marele meci de mâine.

„Dragă Simona,Mă uitam zilele acestea la energia debordantă pe care o aveai pe teren, la determinarea şi tenacitatea care nu ţi-au părăsit jocul nicio secundă şi la concentrarea pe care ai avut-o în faţa unor asemenea adversare. Sportul de performanţă cere sacrificii enorme pe care numai cei care vor să cucerească gloria mapamondului le pot înţelege şi suporta. Anii de muncă îşi cer astăzi dreptul şi te poziţionează printre campioanele lumii, dar mai ales printre modelele generaţiei de astăzi şi a celor care vor urma. Vreau să şii că îţi sunt alături cu toată inima, o Românie întreagă zâmbeşte zilele acestea, mai mult decât de obicei, datorită ţie. Şi mai vreau să ştii un lucru: ai scris istorie, iar noi ţi-am făcut statuie – una construită din respect, admiraţie, apreciere şi multă dragoste. Pentru un profesionist, acestea din urmă cântăresc mai mult decât faima şi gloria dobândite. Simona, în meciul care te aşteaptă îţi trimitem cele mai bune gânduri, îţi dorim concentrare fără cusur şi vreau să ai în minte un singur gând atunci când eşti pe teren: lupţi pentru tine, lupţi pentru că îţi place tenisul şi pentru că meriţi victoria! Pentru noi ai demonstrat oricum că eşti o învingătoare! Mult succes, campioano! Te îmbrăţişez cu drag!”, scrie Ministrul Gabi Szabo, în mesajul de susținere pentru Simona Halep.

 Și pentru a dovedi că-i este aproape, Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, va fi sâmbătă, în tribune la Roland Garros, pentru a o susține de aproape pe Simona Halep, împreună cu premierul României, Victor Ponta.

loading...