Breaking news

Gabriela Cristea revine la Kanal D la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine”

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost dați afară de Kanal D de la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. În locul lor fiind adusă Gabriela Cristea.

gabriela cristea - te vreau langa mineDupă o pauză de doi ani de zile, timp în care a și divorțat, Gabriela Cristea revine pe micul ecran la Kanal D unde va fi gazda emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Este cea de-a treia gazdă a emisiunii după Niculina Stoican și Clejani.

Show-ul revine pe micile ecrane cu o amfitrioană apreciată de public, un nou decor și un conținut editorial îmbogățit.

12 concurenți vin să-și caute jumătatea prin intermediul televiziunii, iar în fiecare zi unul dintre aceștia are șansa să-și întâlnească sufletul pereche.

Despărțiți de un paravan, cei doi vor încerca să-și descopere calitățile și defectele, dar și detalii importante din trecut.

Fiecare cuplu asftel format va fi monitorizat și în afara emisiunii, pentru a se observa dacă sentimentele se dezvoltă firesc sau alegerea celor doi a fost eronată.

Într-un platou nou, Gabriela Cristea va juca rolul lui Cupidon și le va arăta concurenților că dragostea apare atunci când te aștepți mai puțin.

I-am obișnuit pe telespectatori ca în emisiunile mele să fie un tumultul de sentimente, așa o să fie și la <Te vreau lângă mine>. Cu siguranță o să ne îndrăgostim, o sa ne enervăm, o să râdem, o să plângem, ca într-o relație pasională”, a spus Gabriela Cristea.

Ca o premieră în acest sezon, publicul aflat în platoul emisiunii va interacționa cu perechea de la paravan și își va exprima părerea pro/contra formării acelui cuplu.