Breaking news

Gabriela Cristea cochetează cu regia

gabicristea.jpgGabriela Cristea,  prezentatoarea reality show-ului de  la Kanal D -”Noră pentru mama”, își dorește să producă și să regizeze un videoclip în viitorul apropiat.

Vedeta a fost impresionată, după ce a avut ocazia să asculte piesele unui coleg din echipa de producție ”Noră pentru mama”. Astfel, ea s-a hotărât să sprijine tânăra trupă și s-a oferit să producă și să le regizeze videoclipul de debut. Mai mult decât atât, Gabriela este pregătită să suporte și costurile întregii producții. Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că intenția ei este să aducă un suflu nou în realizarea de videoclipuri, dorind să pună în aplicare idei neconvenționale pentru primul videoclip al colegului de la “Noră pentru mama”.

“Melodiile băieților mă inspiră și îmi doresc de ceva vreme să îmi testez anumite abilități, să îmi pun în practică niște idei și experiența acumulată de-a lungul anilor. Aceasta este o oportunitate atât pentru ei cât și pentru mine. Debutul lor muzical  va fi  pentru mine o provocare” ne-a spus Gabriela Cristea.

Vedeta Kanal D își doreste ca proiectul ei să prindă contur cât de curând și să aibă cel puțin la fel de mult success ca proiectul Noră pentru mama”.

Ștefania Stancu

>