Breaking news

Gabriela Cristea:“Nu voi poza goală!!!”

În urma informațiilor apărute în presă, care susțin ca vedeta Kanal D, Gabriela Cristea ar intenționa să realizeze un pictorial pentru revista Playboy, postul de televiziune Kanal D dorește să precizeze că știrea este falsă, fără a avea nicio baza reală.

IMG_1971Gabriela Cristea este prezentatoarea celui mai de succes reality show din România , “Noră pentru mama” iar în acest moment are cu totul alte priorități decât implicarea într-un astfel de proiect.

“Nu sunt  surprinsă de calitatea îndoielnică a jurnalismului practicat de revista Star, ei nefiind la prima abatere, când realizează știri inventate depre mine. Cred că sursele lor sunt “de mare încredere” din moment ce citează un zvon preluat “din oraș”. Nu intenționez să realizez acest pictorial, nu am avut discuții în acest sens. Am rugămintea ca pe viitor ziariștii interesați de orice informație legată de mine sau emisiunea pe care o moderez să ia legătura cu departamentul de PR al postului Kanal D sau să mă sune direct. Pentru lucruri mărunte sunt sunată în mod frecvent de presă, însă pentru o astfel de invenție se pare că mi-au pierdut numărul de telefon. Precizez că în acest moment sunt mult mai interesată de emisiunea pe care o moderez, care este lider de piață pe intervalul sau orar, decât de implicarea în alte proiecte personale.” declară Gabriela Cristea, vedeta Kanal D.